Model 20020 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

A Verhagen

Ik ben ontzettend goed geholpen door Margreth! Deze winkel is een echte aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en meteen wordt er koffie en thee gezet. Mijn entourage en ik vonden het geweldig! Ik voelde me de hele dag al een mooie bruid. Margreth luisterde naar al mijn wensen en wist deze te vertalen in prachtige jurken, waaronder ook mijn droomjurk! Bedankt Margreth, bedankt Bruidspaleis Rotterdam! Ik ben afgelopen week terug geweest om mijn jurk op te halen en wauw! Ik kon niet geloven dat die er nog mooier uitzag. De coupeuse die eraan heeft gewerkt is echt goud waard! Maar eigenlijk is het hele team dat wel. Bedankt Bruidspaleis Rotterdam jullie hebben al mijn verwachtingen overtroffen en ervoor gezorgd dat ons mooie dag des te mooier zal zijn!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Kristel Commereuc
aanbevolen

Lieve stylist die meteen mijn droomjurk (waarvan ik niet dacht dat het de jurk zou zijn) uit de rijen haalde!

Lindsy Bruin
aanbevolen

Bijna een jaar geleden bij jullie geweest toen mijn zusje haar jurk uitzocht. Wat een geweldige middag was dát! Inmiddels is ze getrouwd in een ontzettend bijzondere Pronovias die ze bij het Bruidspaleis heeft gekocht en wat zag ze er mooi uit! Super service ook tussen de aankoop en het ophalen, elke passessie was een feestje. Ik weet wel waar ik aanklop, mocht ik ooit gevraagd worden :-)

Saskia Maat

Gisteren ben ik samen met twee vriendinnen bij het Bruidspaleis geweest om een jurk voor mijzelf te zoeken. De ontvangst was al heel prettig en we voelden ons gelijk welkom. Wilma had prachtige jurken uitgezocht en wist precies wat ik wilde. Ik ben goed geslaagd en heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen