Model 20026 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Sandra Vat-Slieker
aanbevolen

Mijn jurk heb ik gekocht bij Bruidspaleis Rotterdam en ben daar heel erg goed geholpen. Was eerder bij een grote winkel in Deurne geweest waar ik vond dat ze je echt pushten, bij Bruidspaleis nemen ze echt alle tijd voor je en luisteren ook echt naar wat je wel/niet wilt. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de service en mijn schitterende jurk!!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Nicolette Meijer

Wat een geweldige vrouw is Wilma! Hoe snel ze doorheeft wat je zoekt en hoe ze meedenkt. Ze stelt je helemaal op je gemak. Het was een heerlijke en gezellige ochtend en in een fantastische jurk ga ik volgende jaar trouwen :-) Morgen het uitzoeken van het trouwpak daar. Ik weet zeker dat daar ook weer een geweldige outfit uit voort komt!

Pauline Markussen-Emmerik
aanbevolen

Ik ben afgelopen woensdag 3 augustus bij het Bruidspaleis geweest. De dag van tevoren was ik voor het eerst trouwjurken gaan passen en kwam 's avonds thuis met de gedachte dat 'het gevoel' dat zo vaak wordt beschreven door aanstaande bruiden tijdens het passen van hun trouwjurk misschien wel niet bestond. Had ik het even mis :)!! We werden gezellig en ontspannen ontvangen bij het Bruidspaleis en ik ben ontzettend goed geholpen door Wilma! Ik ben haar enorm dankbaar, na een aantal vragen over hoe ik en mijn vriend elkaar ontmoet hebben en wat ik voor ogen had wist ze ineens wat ik wilde en kwam met een geweldige jurk achter uit het magazijn. Dat was mijn jurk :)! Zelfs nadat ik de jurk had aangepast had Wilma alle tijd voor me en kon ik nog wat andere jurken aanpassen om helemaal zeker te zijn van mijn zaak. Het was echt een feestje! Dank je wel!

MD

Zoveel jurken en goed geholpen.

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen