Model 20029 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

 

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern

Marijke van Ooijen
aanbevolen

Mijn dochter en ik zijn gisteren bij jullie in het Bruidspaleis geweest.En wat zijn we ontzettend warm en fijn ontvangen! Geduldig en met veel belangstelling met goede adviezen. Mijn dochter is geslaagd, we hebben een prachtige jurk gevonden... na afloop zijn we verwend met een glaasje en wat lekkere hapjes om dit te vieren, zo feestelijk. Het Bruidspaleis heeft het voor ons een onvergetelijke dag gemaakt...en hier willen Lisa en ik jullie heel hartelijk voor bedanken. Nu nog even wachten om een tweede keer te passen...dus tot over een paar maandjes... Met lieve groet, Lisa en Marijke van Ooijen

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Modern

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Ellemieke Wagenaar Hummelinck
aanbevolen

Mooie winkel, veel keuze, aardig personeel, goed advies.. Ik heb mijn jurk gevonden, nu begint het lange wachten (tot mei)

Petra Van Moorsel

Liefe mensen die je helpen en een mooie winkel en zegen echt of het je staat of niet er wordt netjes met de jurken omgegaan met heel veel liefde 💞💖

Anton Van Hoorn

Mooie nette winkel vriendelijk personeel, veel keuze.

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen