Model 22017 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern, Trendy

Lilian Coolen

Goede service, nemen de tijd voor het bruidje en entourage. Bijna alles kan. Niets te moeilijk. N aangename en geweldige ervaring. Beautiful experience

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Nancy Roessingh Van Iterson Polderdijk
aanbevolen

Heel fijn geholpen.. nu mijn trouwdag tegemoet met een prachtige jurk!

Jeanney Kelley Dragman
aanbevolen

Heb hier mijn droomjurk gevonden, een Pronovias! Heel goed geholpen door Betty. Ook een prachtige sluier erbij om het af te maken. We zouden in juli 2017 trouwen maar dat is uiteindelijk afgelopen 10 januari geworden. Dankzij hun superservice was m'n jurk 6 maanden eerder klaar! Roelie heeft m precies ingenomen zoals had gemoeten. Ik heb alleen maar lovende woorden over mijn jurk gehad. Ben nog altijd superverliefd op mijn Pravenia van Pronovias. Dank jullie wel dames!!

Michel Kloeg

Op 25 oktober 2018 voor onze dochter geslaagd in het Bruidspaleis! Het is natuurlijk niet eenvoudig zo'n keuze te maken maar Wilma heeft ons daar meer dan prima bij geholpen. Alle jurken zijn prachtig maar voor je dochter is er maar één de mooiste en die is het geworden. Ik heb geen idee hoeveel er hangen maar om dan de juiste te vinden is al een uitdaging op zich. Wilma verstaat de kunst om in de juiste verhouding tussen wens en budget, ratio en emotie, de perfecte bruidsjurk te vinden. Wij konden na 2 uur "Ja" zeggen. En nu maar wachten op de mooiste dag van je leven!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen