Model 22018 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern, Trendy

Yvonne Taal-van Westenbrugge
aanbevolen

Kijk graag naar de mooie trouwfoto's van mn nichtje, wat zag ze er prachtig uit in haar mooie jurk!! Zo knap dat jullie precies aanvoelden wat "haar" jurk moest worden, klasse!! Ook voor mij, de gelukkige tante die mee mocht met uitzoeken, was deze middag n feestje, zo fijn ontvangen en dus n ervaring om nooit te vergeten. Dank jullie wel

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22019

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22019

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Joyce Valentino
aanbevolen

The sales lady!!!

Lindsy Bruin

Bijna een jaar geleden bij jullie geweest toen mijn zusje haar jurk uitzocht. Wat een geweldige middag was dát! Inmiddels is ze getrouwd in een ontzettend bijzondere Bijna Pronovias die ze bij het Bruidspaleis heeft gekocht en wat zag ze er mooi uit! Super service ook tussen de aankoop en het ophalen, elke passessie was een feestje. Ik weet wel waar ik aanklop, mocht ik ooit gevraagd worden :-)

Jacqueline Enthoven - van der Marel
aanbevolen

Jullie waren de eerste bruids winkel waar ik binnen kwam. Van tevoren dacht ik dit wordt vast een heel lang traject. De verkoopster en later bleek eigenaresse hielp mij en vroeg wat ik niet wilde en de 1e jurk zat veel op wat ik niet wilde maar ze gaf me zo wel t idee hoe wat ik niet wilde stond. De 2e jurk die ze me liet zien ging ik niet aandoen maar de 3e jurk vond ik zo mooi en toen ik m aanhad en zag was ik bijna verkocht. Na mijn wens erbij uitgelegd te hebben kwam ze met losse stukken aan en wist ik t zeker dit is hem en ook mijn moeder had hetzelfde. De jurk is helemaal gemaakt zoals ik hem wilde en 2 dagen geleden zijn wij getrouwd. Een super mooie dag en de jurk zat super mooi. Ik heb zoveel reacties gekregen, ik ben jullie zeer dankbaar dat mijn zoektocht zo snel succesvol geëindigd was. Betty en Daphne van bruids paleis Den Haag nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp en op gemak stellen en de tijd etc. Kan jullie alleen maar aanbevelen!!! Foto's volgen �

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen