Model 22019 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

Specificaties:

Kleur

Blauw

Stijl

Modern, Trendy

Stacy Rijthoven

Wauw wat een geweldige winkel is dit! Super, lief, meelevend en vriendelijk personeel staat er!! Echt mijn petje af. Ik heb hier mijn droomjurk gevonden, en wilde heel graag dat mijn oma de jurk ook zou zien , omdat ze ongeneeslijk ziek is en het eigenlijk al zeker is dat ze er met de grootte dag niet bij is. Dus dit verhaal vertelt tegen het personeel en die kwamen met een geweldig voorstel dat we een uur voordat de winkel open gaat,we dan mochten komen met oma, dan is het nog lekker rustig, hebben we alle tijd voorelkaar en maken we er een feestje van. Nou dat is zeker gelukt, super warm welkom!! Champagne erbij, gelachen en veel gehuild, wat was dit een super super mooie dag. Ik ben jullie zo dankbaar echt heel erg bedankt dat jullie dit voor ons mogelijk gemaakt hebben jullie zijn toppers!!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22020

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22020

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Tamara Malhi van Rooden
aanbevolen

Super service en n hele mooie jurk gevonden voor augustus #happy

Sandra Thornhill-Mollema
aanbevolen

Kort maar krachtig: EXCELLENT * * * * * Het Bruidspaleis is een mooie, gezellige winkel om je jurk zoektocht te starten. Ongedwongen en eerlijk advies. All you need! Bedankt Gonny & Daphne! :)

Nadia Miguel

We waren bij de outlet beland en hadden net niet gevonden wat ik zocht. Toen zei ze: weet je wat we lopen naar de overkant (hier dus) want volgens mij hebben we wel wat binnen je budget hangen. En JA! GEVONDEN! Wat een toppers

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen