Carrie is een elegante zilveren bruidssandaal met een brede band, decoratieve gesp en een moderne halfronde hak van 6 cm hoog. Zowel comfortabel als trendy, deze prachtige bruidssandaal is gemaakt van hoogwaardig satijn met glitterafwerking.

Kim Jansen
aanbevolen

We waren al naar meerdere zaken geweest, er was altijd wel wat. Ik mocht niet zelf niet kijken of ik werd niet serieus genomen, omdat ik steeds niet het juiste gevoel had. Totdat ik vandaag bij het Bruidspaleis binnen stapte, wat een heerlijke winkel met super mooie jurken en de dames zijn zo vriendelijk en eerlijk. Ik was helemaal op mijn gemak en ik heb de jurk gevonden:-)

Meer

Bruidsschoenen

Alles bekijken →

Bruidsschoenen

Demi

Bruidsschoenen

Zoey

Bruidsschoenen

Linda

Bruidsschoenen

Kati

Bruidsschoenen

Emma

Bruidsschoenen

Kom langs!

Online afspraak maken!

Maak je dag compleet! Door je afspraak direct online in te plannen hebben we alle tijd voor je en hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze