Kati is gemaakt van kant en satijn en kan worden gecombineerd met een aantal Bianco Evento Bolero’s en bruidsjurken. Ze hebben een hakhoogte van 2,5 inch en een verstelbare riem.

Sandra Vat-Slieker
aanbevolen

Mijn jurk heb ik gekocht bij Bruidspaleis Rotterdam en ben daar heel erg goed geholpen. Was eerder bij een grote winkel in Deurne geweest waar ik vond dat ze je echt pushten, bij Bruidspaleis nemen ze echt alle tijd voor je en luisteren ook echt naar wat je wel/niet wilt. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de service en mijn schitterende jurk!!

Meer

Bruidsschoenen

Alles bekijken →

Bruidsschoenen

Carrie

Bruidsschoenen

Demi

Bruidsschoenen

Zoey

Bruidsschoenen

Linda

Bruidsschoenen

Emma

Bruidsschoenen

Kom langs!

Online afspraak maken!

Maak je dag compleet! Door je afspraak direct online in te plannen hebben we alle tijd voor je en hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze