Demi is een elegante Bruids pump zijn gemaakt van kant met een hakhoogte van 7 cm. Demi is een klassieke bruidsschoen die bij elke jurk past, of het nu van kant of chiffon is.

Marianne Baricevic-Kuik

Super zaak, ik kan het iedereen aanraden! Eerst geholpen door Nel. Ze stelde mij goed op mijn gemak en zorgde dat het een heerlijke dag was. Ze luisterde goed naar mijn wensen en smaak en ik mocht veel jurken passen. Ze zorgde dat ze goed zaten, ook al was het niet de juiste maat, zodat ik goed kon zien hoe het er uit zou komen te zien. Uiteindelijk ben ik voor de 2e jurk gegaan, maar was erg fijn om meerdere jurken te passen en die uit te kunnen sluiten. Daarna een keer terug geweest om de jurk te passen en dat zij hem de juiste lengte etc konden maken, ging lekker snel. Daarna nog 1 keer geweest om laatste keer te passen en mee te nemen. Bleek 1 knoopje te missen, naar die hebben ze er meteen even voor me op gezet. Wat een service! Tussendoor hebben ze mij nog gebeld en gemaild, om mij op de hoogte te houden en zaken dubbel te checken. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de producten!

Meer

Bruidsschoenen

Alles bekijken →

Bruidsschoenen

Carrie

Bruidsschoenen

Zoey

Bruidsschoenen

Linda

Bruidsschoenen

Kati

Bruidsschoenen

Emma

Bruidsschoenen

Kom langs!

Online afspraak maken!

Maak je dag compleet! Door je afspraak direct online in te plannen hebben we alle tijd voor je en hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze