Claudette

Dompel jezelf onder in de pure elegantie van de Claudette-jurk, waarbij het lijfje een prachtig kantpatroon onthult, waardoor een betoverend doorschijnend effect ontstaat. Het ingewikkelde kantwerk voegt een vleugje delicate schoonheid toe aan het ontwerp.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Split

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 1500,- tot € 2000,-

Sandra Ullersma
aanbevolen

Een super Prettige winkel ! Vriendelijk personeel dat alle tijd voor je maakt. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Vandaag mn trouwjurk opgehaald die perfect op maat gemaakt is. ❤

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

2e huwelijkBohemianVerleidelijk

Runis

Atelier Pronovias

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Psalm

Rembo Styling

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Hervé

Coral

Hervé

Clementine

Hervé

Ciska

Hervé

Chrystal

Hervé

Charlie

Hervé

Cato

Hervé

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Kim Janssen-Achterhof
aanbevolen

Goed geholpen bij het uitzoeken en daarna bij het vermaken geholpen door een fantastische vrouw! ik heb zo genoten van de pasmomenten. 💕🤵🏼👰🏼 dank daarvoor De bruiloft was een fantastische dag met vele complimenten over de jurk!!!! Ik heb de hele dag gestraald. Bedankt!

Jan Gabriëlla Hoogland
aanbevolen

Mijn man en ik zijn beide bij jullie geslaagd. En ook ons zoontje zag er prachtig uit. We zijn alle 3 goed geholpen en zeer tevreden. Hartstikke bedankt voor onze mooie trouwkleding. Het was een prachtige dag.

Saskia Maat

Gisteren ben ik samen met twee vriendinnen bij het Bruidspaleis geweest om een jurk voor mijzelf te zoeken. De ontvangst was al heel prettig en we voelden ons gelijk welkom. Wilma had prachtige jurken uitgezocht en wist precies wat ik wilde. Ik ben goed geslaagd en heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze