Een spetterende trouwjurk met een rits aan de voorkant, met ronde halslijn, gemaakt van tule en chantilly kant met geborduurde applicaties en kralen. Dubbele centrale ritssluiting vanaf de nek tot aan de knie, waardoor je de halslijn dieper kunt maken en meer van het been kunt zien. Wouw wat een plaatje

Jouw droomjurk!

Halslijn

V-hals

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Kant

Prijs indicatie

€ 2500,- tot € 3000,-

Washina Nizak

Veel keuze, mooie winkel en fijne service. Meerdere keren geweest met bekenden die binnenkort gaan trouwen, en zelfs mensen aangeraden.

Dezelfde stijl

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Brooke

Rembo Styling

White Lotus

Marylise

Long Beach

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Alberto Palatchi

Sasha

Alberto Palatchi

Yelena

Alberto Palatchi

Maryam

Alberto Palatchi

Charlotte

Alberto Palatchi

Tiki

Alberto Palatchi

Neli

Alberto Palatchi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Ashley Knoors
aanbevolen

Meteen al bij de tweede jurk geslaagd! Nu helaas nog wachten tot juli.. hihi. Super deskundig en vriendelijk geholpen! Geweldige ervaring!

Jeanette Lumsden

Bij aankomst verwelkomd door Nel, zij was gastvrij, proffessioneel en toch persoonlijk. Zelf had ik geen idee welke jurk het beste bij me paste, maar ben daar zeer goed in begeleid. Mooie en zeldzame ervaring, waar Nel genoeg ruimte heeft geboden om dit ook vast te leggen. Ik ben erg tevreden en kan het iedereen aanraden!

Valentina Looij

We zijn fantastisch goed geholpen door Wilma. Ik had twee jurken die ik erg leuk vond! Toen heeft Wilma voor mij geregeld dat de twee jurken gecombineerd gaat worden! Het was erg gezellig!! Ik raad deze zaak zeer aan ! Bedankt Wilma!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze