Viviana

Een tijdloze en klassieke trouwjurk in exclusieve piqué stof. De hoge hals in combinatie met de met kant uitgesneden zij naden en rug geven een extra elegante look. De wijde prinsessen rok loopt door in een lange sleep.

Jouw droomjurk!

Silhouette

Eenvoudig, Prinses

Kleur

Ivoor

Materiaal

Brokaat, Mikado

Prijs indicatie

€ 2500,- tot € 3000,-

Maya Werner

I loved it!! Service has been amazing and personal was very attentive and supportive. There was a great choice of beautiful wedding dresses. I found the one for me!❤️

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

KlassiekRomantischSimpel

Juliana

Alberto Palatchi

Svetlana

Alberto Palatchi

Almudena

Alberto Palatchi

Naomi

Alberto Palatchi

Ona

Alberto Palatchi

Virginia

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Alberto Palatchi

Juliana

Alberto Palatchi

Svetlana

Alberto Palatchi

Sue

Alberto Palatchi

Almudena

Alberto Palatchi

Naomi

Alberto Palatchi

Ona

Alberto Palatchi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Melissa Kwakernaak

Vorige maand ben ik getrouwd in een schitterende jurk van het Bruidspaleis. Als ik het over zou doen, zou ik zonder enige twijfel weer gaan voor een jurk van het Bruidspaleis. Alle dames die er werken zijn goud waard en hebben maar één doel: jou te laten stralen als je trouwt. En dat is ze helemaal gelukt!

Marloes van Woerden

Super geholpen, niks was te veel en me jurk zat de hele dag als gegoten.

Marjolein Deurloo

Super service! Heel vriendelijk en veel ervaring. Ik was zo blij met mijn prachtige jurk en heb veel complimenten gekregen :)

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze