Model Sutton van het merk Ladybird, is een vrouwelijke trouwjurk die is gemaakt van chiffon en kant met een doorschijnend lijfje met een brede V-halslijn en een ronde rug. Met een zwierige rok met sexy split.

Jouw droomjurk!

Silhouette

Lage Rug, Soft Lijn, Split

Halslijn

V-hals

Kleur

Ivoor, Nude

Materiaal

Kant, Voile

Chantal Reening - Bettink
aanbevolen

Ik ben bij het bruidspaleis geslaagd voor mijn jurk! Verschillende jurken mogen passen :) Super fijn geholpen door maudy in Den Haag.. Bedankt! ♡

Dezelfde stijl

Juliana

Alberto Palatchi

Svetlana

Alberto Palatchi

Sue

Alberto Palatchi

Almudena

Alberto Palatchi

Ona

Alberto Palatchi

Virginia

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Ladybird

Sharmaine

Ladybird

Karla

Ladybird

Frances

Ladybird

Arla

Ladybird

Fritha

Ladybird

Cristal

Ladybird

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Tess Nieuwpoort
aanbevolen

Ik ben vorige week zaterdag geholpen door Wilma in de vestiging van Rotterdam en geslaagd voor mijn droomjurk� ik zou iedere bride to be adviseren om hierlangs te gaan een eerdere mindere ervaring bij de honeymoonshop namen ze hier alle tijd voor me en het is zo leuk om te zien dat iemand zo veel liefde en passie heeft voor haar vak! Bedankt en tot in april ik kijk er naar uit �

A Verhagen

Ik ben ontzettend goed geholpen door Margreth! Deze winkel is een echte aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en meteen wordt er koffie en thee gezet. Mijn entourage en ik vonden het geweldig! Ik voelde me de hele dag al een mooie bruid. Margreth luisterde naar al mijn wensen en wist deze te vertalen in prachtige jurken, waaronder ook mijn droomjurk! Bedankt Margreth, bedankt Bruidspaleis Rotterdam! Ik ben afgelopen week terug geweest om mijn jurk op te halen en wauw! Ik kon niet geloven dat die er nog mooier uitzag. De coupeuse die eraan heeft gewerkt is echt goud waard! Maar eigenlijk is het hele team dat wel. Bedankt Bruidspaleis Rotterdam jullie hebben al mijn verwachtingen overtroffen en ervoor gezorgd dat ons mooie dag des te mooier zal zijn!

Diana Scheurwater

Vandaag met mijn zus en moeder een bezoekje gebracht aan het Bruidspaleis. Wat een leuke ervaring en erg leuk geholpen door Wilma! Vriendelijk,eerlijk en geïnteresseerd! Een prachtige jurk gevonden en zoooo blij! We liepen alle drie met een vrolijk gevoel naar buiten....en heb nog steeds een grijns op mijn gezicht,die gaat er voorlopig niet meer vanaf! Groetjes, Diana

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze