Betoverende sprankelende baljurk in A-lijn met spaghettibandjes, geborduurd met pailletten, kralen en 3D-bloemen.
Het bestaat uit een hartvormig korset met een vetersluiting aan de achterkant, een volle rok van tule met een gewaagde zijsplit en een lange sleep.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Alternatief

Kleur

Ivoor

Materiaal

Glitter, Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Ashley Knoors
aanbevolen

Meteen al bij de tweede jurk geslaagd! Nu helaas nog wachten tot juli.. hihi. Super deskundig en vriendelijk geholpen! Geweldige ervaring!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

BohemianFashionVerleidelijk

Runis

Atelier Pronovias

Blair

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Psalm

Rembo Styling

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Milla Nova

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Blair jacket

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Kitty

Milla Nova

Cassiopeia

Milla Nova

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Wendy Treep-Meester
aanbevolen

Gister helemaal geslaagd voor mijn droomjurk bij het bruidspaleis in Den Haag...met dank aan Maudy! Echt super leuk geholpen, eerlijk, spontaan, ervaren en met veel passie voor haar vak.. het bestaat echt dat er één jurk voor jou gemaakt is���� geen twijfel mogelijk, ben er super blij mee!

Kirsten Van Hassel
aanbevolen

Super fijne ervaring gehad bij Bruidspaleis Den Haag. Geholpen door Daphne, wat een lieve vrouw is dat! Aan de hand van mijn reacties op de jurken die ik paste heeft zij een jurk voor me uitgezocht en dat was precies de jurk waar ik naar op zoek was! Ik ben dus een blije klant!

Nadia Miguel

We waren bij de outlet beland en hadden net niet gevonden wat ik zocht. Toen zei ze: weet je wat we lopen naar de overkant (hier dus) want volgens mij hebben we wel wat binnen je budget hangen. En JA! GEVONDEN! Wat een toppers

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze