Sunlight

Model Sunlight is een jurk van tule en kant met een luchtige, lichtgewicht elegantie. Het lingerielijfje is voorzien van kant met grote bloemen en kralen, en de tule rok is bezaaid met glitter. Beide zijn samengetrokken met bandjes met kralen die zachtjes over de schouders vallen. De ultieme jurk voor een bruiloft buiten of bij warm weer.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Soft Lijn

Kleur

Ivoor

Materiaal

Glitter, Kant, Tule, Voile

Prijs indicatie

€ 1500,- tot € 2000,-

Fleur Rozemarijn De Jong
aanbevolen

We werden hartelijk ontvangen, het was een luxe dat we de winkel voor ons alleen hadden. Dit was de eerste winkel waar ik ben gaan kijken, ik ging er naar toe om te weten welke type jurk mij het beste staat. Deze winkel heeft een ruim assortiment en geeft je de kans om van alles te proberen. Ik ben weg gegaan met een overduidelijke favoriet. Die niet ik, nog mijn familie had uitgezocht maar de dame in de winkel. Dank daarvoor, Wilma!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernRomantischVerleidelijk

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Brooke

Rembo Styling

White Lotus

Marylise

Long Beach

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

White One

Rina

White One

Satiny

White One

Maya

White One

Hak

White One

Boogie

White One

Flirts

White One

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Laurèl Hendriks

Op 30-7-2017 ben ik fantastisch geholpen door Wilma. Een echte Rotterdamse dame wie je verwacht in een Rotterdamse winkel. In 1 minuut heeft ze mij en de familie op ons gemak gesteld. Met een waanzinnig resultaat! Ben heel benieuwd hoe straks de jurk in mijn maat gaat staan. @Wilma, nogmaals heel veel dank voor zo'n onvergetelijke dag!

Joey Taal

Mooie winkel, vriendelijke service.

Anne Bakker

Fijne ervaring, de verkoopster dacht goed mee hoewel mijn eisen hoog waren. Ze liet van alles zien en passen en was erg flexibel. Een aanrader!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze