Model 22020 is een kostuum uit de Immediate collectie.

Dit kostuum is volgens de laatste trend zeer slank gesneden. De materialen zijn uiterst subtiel en de wol soort is verfijnd verweven. De trouwpakken zijn trendy in kleuren en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijsindicatie: €750-€1000

Onze herenafdeling is gevestigd bij Bruidspaleis Rotterdam

Specificaties:

Kleur

Grijs

Stijl

Modern, Trendy

Anne Bakker

Fijne ervaring, de verkoopster dacht goed mee hoewel mijn eisen hoog waren. Ze liet van alles zien en passen en was erg flexibel. Een aanrader!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

ModernTrendy

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Immediate

22019

Immediate

22018

Immediate

22017

Immediate

22016

Immediate

22015

Immediate

22014

Immediate

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken in Rotterdam

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

100+ Trouwpakken

Grootste collectie Immediate

Blije klanten:

Marjolein Deurloo

Super service! Heel vriendelijk en veel ervaring. Ik was zo blij met mijn prachtige jurk en heb veel complimenten gekregen :)

Fleur Rozemarijn De Jong
aanbevolen

We werden hartelijk ontvangen, het was een luxe dat we de winkel voor ons alleen hadden. Dit was de eerste winkel waar ik ben gaan kijken, ik ging er naar toe om te weten welke type jurk mij het beste staat. Deze winkel heeft een ruim assortiment en geeft je de kans om van alles te proberen. Ik ben weg gegaan met een overduidelijke favoriet. Die niet ik, nog mijn familie had uitgezocht maar de dame in de winkel. Dank daarvoor, Wilma!

Fanny Franken

Ik begrijp werkelijk waar niets van onderstaande negatieve recensies. Ik ben super geholpen! Binnen een paar minuten had ze precies door hoe ik in elkaar zit en waar ik naar op zoek was, zelfs al wist ik het zelf nog niet eens. Ze nam de tijd en ik heb mijn droomjurk gevonden. Daarnaast hebben ze ons fantastisch geholpen om een mooie top voor mijn verloofde te maken van hetzelfde kant als mijn jurk! De sfeer en de humor waren geweldig en dat maakte het moment helemaal af! Ik raad het Bruidspaleis aan iedereen aan!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van het perfecte trouwpak kan een uitdagende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwpak kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak en benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk dan hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze
tips trouwpak passen