Een verfijnde kanten jurk met kraaltjes afgewerkte v-hals en een hoge kanten rug. Het iets verlengde lijfje geeft extra accent op de taille en loopt over in een soepele rok met tule rok. De 3D bloemetjes geven extra effect.

Jouw droomjurk!

Stijl

Elegant

Silhouette

A-lijn

Halslijn

V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Kant

Prijs indicatie

€ 2500,- tot € 3000,-

Tamar Oved

Great service from Willma and the whole team, so patient, so kind and so helpful. I really recommend coming here. Thank you Bruidspaleis team for helping me find my dream wedding dress.

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

Elegant

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Nutelo

Rembo Styling

Brooke

Rembo Styling

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Alberto Palatchi

Sasha

Alberto Palatchi

Yelena

Alberto Palatchi

Maryam

Alberto Palatchi

Charlotte

Alberto Palatchi

Tiki

Alberto Palatchi

Neli

Alberto Palatchi

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Annemarie De Jong
aanbevolen

In januari 2016 begon mijn zoektocht naar DE jurk. De allereerste afspraak in een bruidszaak was bij jullie in Den Haag. Ik ben onwijs goed geholpen door Daphne, wat een spontane vrouw en ze begreep wat mijn wensen waren. Achteraf was de eerste jurk die ik aan had DE jurk. De laatste passessie heeft Dineke me goed geholpen en tips meegegeven. Op 4 november 2016 was het eindelijk zover. Op de dag zelf veel complimenten gehad over de mooie jurk en mijn man vond hem fantastisch.Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet voor de mooiste dag van mijn leven. Groetjes Annemarie van Muijen-de Jong

C Schouten

Ruime winkel en paskamer, groot assortiment, vriendelijke bediening. Als je een vast budget hebt, reken er dan op dat als je een tule jurk kiest met behoorlijk veel volume, er een fors bedrag bijkomt aan wat onder de jurk komt. In ons geval werd de jurk 2x zo duur. Wel de droomjurk gevonden. Verkopen ook mooie schoenen en accesso. Leuke afronding als je de jurk idd koopt. Budgettip aan de overkant van de straat is er een outlet van deze zaak.

Kim Janssen-Achterhof
aanbevolen

Goed geholpen bij het uitzoeken en daarna bij het vermaken geholpen door een fantastische vrouw! ik heb zo genoten van de pasmomenten. 💕🤵🏼👰🏼 dank daarvoor De bruiloft was een fantastische dag met vele complimenten over de jurk!!!! Ik heb de hele dag gestraald. Bedankt!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze