Een trouwjurk die schoonheid en durf uitstraalt, maar ook een zachte, vrouwelijke touch heeft.

Ontworpen met doorschijnend kant dat over een tule glitterrok valt en afneembare mouwen.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn

Halslijn

V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Glitter, Kant, Tule

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Rozemarijn de Ruiter - Burger
aanbevolen

Vanochtend eindelijk mijn trouwjurk uit mogen zoeken. Bruidspaleis heeft zulk lief en geduldig personeel! Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen. En natuurlijk heb ik ja gezegd tegen mijn jurk!

Dezelfde stijl

Alles bekijken →

BohemianElegantGlamour

Sharon

Tina Valerdi

Nancy

Rembo Styling

Maryam

Alberto Palatchi

Charlotte

Alberto Palatchi

Tiki

Alberto Palatchi

Sandra

Alberto Palatchi

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Hervé

Claudette

Hervé

Coral

Hervé

Clementine

Hervé

Ciska

Hervé

Chrystal

Hervé

Charlie

Hervé

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Marian Gezamenlijk

Wij hebben een hele goede ervaring met het Bruidspaleis en hun personeel.

Edwin en Nina van Geest / van Ruijven

Met het uitzoeken van mijn bruidsjurk ben ik hier geweldig geholpen! De medewerkster had mijn wensen aangehoord, een hele collectie opgehangen om te passen en toen gingen we proberen. Na het passen van twee jurken en het aanhoren van onze opmerkingen, ging ze terug de winkel in om nog een jurk te pakken. En jahoor, dat werd mijn jurk! Er werd ook een prachtige sluier bij uitgezocht. Wat een heerlijke middag was dat en goed geholpen. De pasafspraken daarna werden we ook goed geholpen, maar had toch soms een wat minder fijne noot door opmerkingen van de coupeuse. (Ik weet het, zij moet zorgen dat ik in mijn jurk paste, maar sommige opmerkingen waren echt te bot..) Verder wel uitstekend geholpen, want wat was het prachtig allemaal!! Nogmaals ontzettend bedankt!

Fanny Franken - Witkamp
aanbevolen

Super geholpen door Wilma en haar collega's. Vorige week heb ik daar mijn droomjurk gekocht. Met humor en gevoel wist ze precies wat voor jurk bij mij past! Vandaag weer teruggeweest voor een mooie top voor mijn verloofde. Wat een fantastisch idee van de dames om van hetzelfde kant als mijn jurk een geweldige top voor haar te maken! Ik kan niet wachten tot alles klaar is en de grote dag is aangebroken!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze