Model Rialto uit de Nicole Milano 2024 collectie, is een romantische trouwjurk in ecologische crepe. De top is slank uitgesneden met tule en prachtig geborduurd met subtiele kraaltjes welke doorloopt naar de laag uitgesneden rug. De rok is een subtiele a-lijn met ronde sleep.

Jouw droomjurk!

Silhouette

A-lijn, Lage Rug

Halslijn

Mouwen, V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Crepe

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

Eline Koekenberg
aanbevolen

Loes heeft mij geholpen met het uitzoeken van de jurk bij Bruidspaleis Den Haag. Vanaf het begin voelde ik me meteen op mijn gemak en werd ik super goed geholpen. Ze denken met je mee en niets is te veel. Ik ben ze heel erg dankbaar en kan iedereen Bruidspaleis Den Haag aanraden!

Dezelfde stijl

Vincenza

Milla Nova

Blair

Milla Nova

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Nicole Milano

Elestren

Nicole Milano

Tamala

Nicole Milano

Goreme

Nicole Milano

Esmeray

Nicole Milano

Sadie

Nicole Milano

Hallie

Nicole Milano

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Tilly Gelok
aanbevolen

Geweldige, lieve en geduldige verkoper(s). Hele prettige sfeer in de zaak en een prachtige collectie. De verkoopster (Roos) had precies door wat mij goed stond, maar ook dat ik het tegenovergestelde wilde passen om er zeker van te zijn dat ik dat niet wilde. Ondanks de coronamaatregelen fantastisch en persoonlijk geholpen. Mijn droomjurk gevonden! ♥️

Karin Van Rijnsoever

Het was liefde op het eerste gezicht bij het zien van mijn jurk. Wilma heeft mij goed begrepen bij het aangeven van mijn wensen. De sfeer in het BruidsPaleis vonden wij zeer ontspannen en gezellig. Wij gaan een zeer mooie bruiloft tegemoet met een goed passende jurk. Lieve groet Bert&Karin

Susanne Kamp - Wagemans
aanbevolen

Super goed geholpen in de zoektocht naar mijn droomjurk en die heb ik gevonden �

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze