Drew heeft een volledig geborduurde top met bloemen met patroon. Aan de voorkant heeft het een ivoorkleurige voering terwijl de driekwart mouwen en open achterkant doorschijnend zijn. De top heeft een diepe decolleté met in het midden een stukje transparante stof. Rond de taille zit een geborduurde band met een ander patroon dan de bovenkant. De rok is zwierig. Het heeft een split aan de voorkant en een treintje.

Jouw droomjurk!

Halslijn

Mouwen, V-hals

Kleur

Ivoor

Materiaal

Kant, Voile

Prijs indicatie

€ 2000,- tot € 2500,-

C Z

Wat fijn geholpen door Wilma. Wij voelden ons zo welkom. Ze luisterde goed! Geweldige jurk gevonden.

Dezelfde stijl

Runis

Atelier Pronovias

Ava

Milla Nova

Stella

Tina Valerdi

Angelina

Tina Valerdi

Jackson

Marylise

Psalm

Rembo Styling

Meer van dit merk

Alles bekijken →

Rembo Styling

Psalm

Rembo Styling

Nutelo

Rembo Styling

Brooke

Rembo Styling

Nancy

Rembo Styling

Quinn

Rembo Styling

Peach

Rembo Styling

Kom passen!

Online afspraak maken!

Vind de perfecte trouwjurk en trouwpak voor je bruiloft! Maak snel online een pasafspraak zodat we alle tijd voor je hebben en je niet hoeft te wachten. Je bepaalt zelf wanneer je langskomt.

Afspraak maken

3 Winkels

Eigen atelier

40+ jaar ervaring

1000+ Trouwjurken

Grootste collectie Pronovias

Blije klanten:

Jolyn Huijser-Eilbracht
aanbevolen

Op 13 december voor mijn trouwjurk wezen kijken en geholpen door Wilma. Ik heb een hele leuke middag gehad! Ik mocht zelf de rekken langslopen en uitkiezen welke jurken ik wilde passen en Wilma kwam ook met suggesties. Ik ben heel benieuwd naar de eerste passessie, maar ik kan iedereen aanraden om hier te gaan kijken voor een trouwjurk!

Susanne Kamp - Wagemans
aanbevolen

Super goed geholpen in de zoektocht naar mijn droomjurk en die heb ik gevonden �

SVDL

Super geholpen door Yolanda! Dit was de tweede keer dat ik voor een jurk ging kijken. De eerste keer was een regel rechte ramp bij een andere winkel (lees: bij grootste bruidszaak ter wereld). Waar het meer lopend band werk was, het maar maximaal passen van 5 jurken, dan de persoonlijke aandacht. Bij binnenkomst werden wij al met enthousiasme opgevangen, waarna we samen, onder het genot van een kopje thee, de wensen gingen bespreken. Daarna ging ik met Yolanda door de winkel en liet zij mij de jurken zien. We hadden een selectie gemaakt van allemaal totaal verschillende jurken. Uiteindelijk kwamen we steeds dichterbij hetgeen wat ik zocht, ik had een prachtige jurk aan maar het was niet 100%. Yolanda speelde hier heel goed op in, nam de laatste feedback mee en uiteindelijk kwam ze met DE jurk. Het was echt een magisch gevoel en met zijn allen waren we overtuigd dat dit de jurk voor mij is. We kregen champagne zodat we dit mooie moment konden vieren. Na een half uur foto's maken, en genieten met mijn gezelschap, werden mijn maten genomen en wordt de jurk in de juiste maat besteld. Het was echt een top ervaring! Yolanda luisterde goed en de persoonlijke aandacht wat uitmuntend. Ik kan het Bruidspaleis in Rotterdam zeker aanbevelen!

Onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Het kiezen van de perfecte trouwjurk kan een overweldigende ervaring zijn, maar het Bruidspaleis is er om deze taak gemakkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode-industrie, weten we precies hoe we jouw droomtrouwjurk kunnen vinden en maken. Onze werkwijze is gebaseerd op een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën.

Kun jij niet wachten om trouwjurken te passen en ben je benieuwd hoe een afspraak bij het Bruidspaleis eruitziet? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Bekijk onze werkwijze